Kommersielle Systemer

Rainbow Play Systems har utallige modeller som er perfekt til bruk i kommersiell drift. Det kan være lekeplasser, barnehager, borettslag, vellag eller lignende.

Systemene fra "Original-serien" kan de fleste leveres for bruk til dette formål. Foruten nevnte sett har Rainbow egen serie for kommersielt bruk.

Alle Rainbows lekesystmer er bygget etter de høyeste sikkerhetskrav og med barns sikkerhet og utvikling i fokus!

De kommersielle settene er spesialbygd med tanke på denne bruken og spesifisert iht dette. De er også godkjent for EU-standard EN-1176.

Vi gir gjerne tilbud tilpasset det formål og aldersgruppen deres uteområde er tenkt til, og finner sammen et system som barn kan ha glede av i lang tid fremover med produkter fra verdens største produsent av lekesystemer.

De kommersielle settene lagerføres ikke nå, men skaffes på bestilling etter kundens ønsker. Da er en sikret å få et system som passer perfekt til uteområdet.

Systemer fra "originalserien" (f.eks. Sunshine) lagerføres normalt og kan leveres i flere varianter relativt kjapt. Vi tilbyr selvfølgelig også montering.

Har du tilknytning til kommune, borettslag, gartner/park, barnehage etc, eller bare ønsker å få satt opp et kvalitets lekesystem som varer i nabolaget, kontakt oss gjerne:

Tlf. 920 59 038
E-post: tor@rainbowplay.no

 

Klikk på bildet for å forstørre
Klikk på bildet for å forstørre